Komentar

Kupio sam jedan od rasklopivih stolova za masažu i prezadovoljan sam onim što sam dobio. Kvalitet, udobnost i sigurnost po zaista pristupačnoj ceni.

Goran B., Beograd
 

Ja sam 2009 godine kupio sto Relax Plus. Godinama ga koristim, vucaram sa sobom, na hiljade klijenata je prešlo preko njega, među klijentima je bilo i osoba od +150 kg... Zaista sam prezadovoljan, sto je fantastičan!
                                                                                                                               
Dušan V., Prokuplje

 

Jako kvalitetni sklopivi stolovi za masažu. Cena je jako pristupačna. 
 
Ivan L., Beograd
Vaši stolovi bili su pravo otkriće za mene! Kako se Balans Luks odlično pokazao, želela bh da naručim još jedan. Vulkansko kamenje i grejač su takođe bili pun pogodak - klijenti su oduševljeni ovom masažom!
Marija C, Zlatibor
 
Hvala na ljubaznosti i svim detaljnim informacijama. Sto je stigao i uživo je još lepši nego na Vašoj web stranici. Posebno mi se dopada što je lagan, lako sklopiv i prenosiv...
Andrijana M, Novi Sad
 
Izuzetno kvalitetan i profesionalan sto za masažu! Hvala na brzoj isporuci!
Darko V, Čačak
 
Hvala za predivan sto, preporučila sam Vas prijateljici, očekujte da će i ona doći po jedan u toku ove sedmivce... Srdačan pozdrav!
 
Sonja M., Beograd
 
Uvek ću vas preporučivati jer ste potvrdili kvalitet. Inače Vaše stolove sam video u Prolom Banji. Tamo su meni preporučili, jer su i oni prezadovoljni.

D.V., Prokuplje

Kada se stolovi koje imam, za 20 godina, pohabaju, ja ću da kupim nove. :)

Slaviša J., Prolom Banja