Maderoterapija - masaža lica drvenom oklagijom

Poseban koncept koji smo osmislili za maderoterapiju inplementiran je u renomirane  hotele, banje  wellness i spa centre u Srbiji. Budite deo uspešnog tima maderoterapeuta.Unapredite svoje znanje i poslovanje uz najpovoljniju ponudu. Naučite uz nas pravilno da oklagijate. Sve je u znanju i veštini rada sa drvenim oklagijama. Improvizaciji nema mesta u odgovornom poslovanju. Postanite maderoterapeut.Naučite da oklagijate.

Pozovite nas na 011 2692746, 2692460 ili 0605120565

Maderoterapija može da se primeni i na   licu . Treba biti prilično obazriv kod “oklagijanja” lica. Prvo pregledati kožu lica ,podbratka i vrata , pa tek onda  započeti masažu drvenom oklagijom. Pokreti moraju da budu lagani, meki i da idu odozdo na gore.

Masaža drvenom oklagijom pomaže da   koža postane zategnuta, elastična i glatka ,eliminišu se otoci i naduvenost lica , rešava se problem  podbradka. Izuzetan efekat se postiže zbog  izbacivanje toksina, poboljsanja ishrane kožnog tkiva i pre svega oslobađanja  od suvišne tečnosti.

Maderoterapija - Masaža drvenim oklagijama je  tehnika manuelne terapije koja opušta mišiće, blagotvorno deluje na kožu i krvne sudove, jača i revitalizuje ih, zateže i podmladjuje..

Kontraindikacije kod masaže lica:

  • bolesti limfnog sistema
  • – ORL bolesti
  • – bolesti kože lica.
  •  kod pada imuniteta /povišena temeratura,curenje iz nosa/ – uzdržite se od masaže, jer pre svega utiće na limfni sistem, aktivirajući ga.