Najčešće postavljena pitanja

Kako da kupim u vašoj internet prodavnici?

Potrebno je da popunite porudžbenicu.

Koji načini plaćanja postoje i da li postoji mogučnost kupovine na rate?

Ukoliko ste pravno lice, po uplati profakture šaljemo proizvod.Ako ste fizičko lice možete platiti po dobijanju instrukcije za plaćanje, nalogom za uplatu u bilo kojoj banci ili pošti. Od 15. maja u Merkuru /Bežanijska kosa/ u prodavnici preduzeća Crystal pool/ lokal br.5-suteren/ moći ćete da kupite naše proizvode na rate. Plaćanje isključivo Dina i Visa karticama i čekovima građana.

Koliki su troškovi isporuke i kom vremenskom roku mogu da dobijem proizvod?

Troškovi iporuke zavise od razdaljine , otprilike su oko 750-1000 din.Roba se šalje po principu danas, za sutra, što znači, ako danas poručite robu /do 13h/ ona je sutradan na vašoj adresi.

Kako da se prijavim na obuku za masažu?

Pošaljite nam e mailom zahtev.

Da li roba može da se poruči telefonom?

Da, robu možete da poručite telefonski. Ostavite podatke za slanje robe. Robu plaćate donosiocu, AKS Express.

Koja je dužina stolova?

Osnovna dužina stolova je 184 cm za Klasik Relaks Plus, Balans Luks i Laki traveler; 185 cm za sto Multi stalon i 192 cm za stolove Ovalni i Balans Luks produženi. Svaki sto poseduje i dodatak za glavu koji mu dodaje do 27 cm.

Kakva je izdrživost stolova?

Svi stolovi su izuzetno izdrživi i stabilni. Radna težina, kako za za rasklopive stolove, tako i za fiksni sto - Praksis je do 204 kg.

Kakav je kvalitet podkonstrukcije?

Podkonstrukcija je izuzetno jaka i stabilna, izrađena od kvalitetne evropske bukovine, povezana čeličnim sajlama (patentirani cable lock system). Svi stolovi su izrađeni po standardima kvaliteta za Evropsku uniju (CE).

Da li proizvodi imaju garanciju?

Garancija na sve stolove je 24 meseca. Garancija se odnosi na materijal i izradu. Garancijom su pokriveni svi nedostaci nastali greškom proizvodjača u procesu proizvodnje, nedostaci u drvetu i metalu, nedostaci eko kože i nedostaci u izradi konstrukcije.Garancija ne pokriva fizička oštećenja nastala neadekvatinim rukovanjem i nepravilnom zaštitom tapacirunga.

Da li su stabilniji stolovi sa metalnom pod konstrukcijom ili drvenom?

Svi stolovi trpe podjednako opterećenje. Razlika je samo u težini stola.Sto sa aluminijumskim nogicama lakši je od stola sa drvenim za oko 3 kg.

U čemu je razlika izmedju stola Relax i Balans, kad na prvi pogled liče?

Tapacirung na stolu Relax tanji je za 2,5 cm i prekriven je PVC-om. Sto Balans ima deblji tapacirung, zaobljene i ojačane uglove i tpacirung mu je od PU kože.Sto Relax je ojačan po sredini na tri mesta , Balans , celom dužinom.

Da li postoji mogućnost kupovine stolova na odloženo?

Od 15.maja  stolovi ći moći da se plaćaju čekovima gradjana ,odloženo  na tri mesečne  rate u prodavnicic Crystal pool  lokal br.5-suteren / TC Merkur  Bežanijska kosa/ .

Gde možemo da pogledamo stolove?

Stolove možete da vidite u našem prostoru ul:Milentija Popovića 18a ,Novi Beograd. S obzirom da smo internet prodaja, nemamo klasičan  izložbeni prostor.  Možemo da Vam pokažemo sto za koji ste zainteresovani, a koji ste pre toga odabrali na našem sajtu.

Da li imate predstavništva Van Srbije?

Nemamo predstavništva za prodaju van Srbije.

Da li šaljete robu Van Srbije?

Da ako je u pitanju i pravno i fizičko lice, po obavljenoj uplati ino fakture. Troškove prevoza robe snosi kupac.Robu šaljemo zbirnim prevozom .

Da li postoji mogućnost plaćanja paypal-om?

Za sad, ne postoji mogućnost .