Ubice celulita - drvena oklagija, voda,med, cimet,kafa

Celulit je svakako jedan od najvećih estetskih neprijatelja žena i ne možemo ga se rešiti jednostavnim posetama kozmetičkom salonu, pa čak ni plastičnom hirurgu. Skidanje celulita može da se izvede na različite načine. Stiže nam lepo vreme i sada je pravi trenutak da počnete sa tretmanima drvenim oklagijama /Maderoterapija/.Takođe, pored masaže drvenim oklagijama, za  rešavanje problema sa celulitom predlažemo i tretmane eteričnim uljima, medom, cimetom, vodom, paradajzom,kafom,jabukovim sirćetom.

Maderoterapija (masaža drvenim oklagijama)

Masaža oklagijama   je prilično efikasan metod ne samo za borbu protiv celulita,već  pomaže da se značajno smanji obim tela kao  I da  koža postane glatka I čvrsta .

Prirodni material, drvo, kožu manje iritira I više joj prija.

Efekti masaže oklagijama su izuzetni i podrazumevaju  da se urade u seriji.

 U finansijskom smislu za terapeute je daleko pristupačniji I isplativiji  za  rad I održavanje set drvenih oklagija za maderoterapiju u odnosu na nabavku I održavnje skupih  električnih aparata.

Jednostavan piling

Pilinzi su najednostavniji način za skidanje celulita. Pomešajte šećer i  ulje po izboru, u razmeri 3:1 i nežno masirajte delove tela na kojima imate celulita. Ulje će koži vratiti sjaj i učiniti je glatkom i svilenkastom dok će šećer isbrisati mrtve ćelije kože.

Obmotajte  telo

Obmotavanje tela može biti veoma efektan anticelulitni tretman. Pored toga što stimuliše masne naslage, „pakovanje“ upija toksine. Premažite deo tela talogom od kafe i obmotajte peškirima ili plastičnom folijom.

Na talog od kafe stavite gazu, pa tek preko plastičnu foliju da bi sve stajalo na mestu. Držite pakovanje oko pola sata, a zatim sve isperite toplim tušem.

Domaće jabukovo sirće

Za celulit su zaslužni hormoni progesterona i estrogena, koji jačaju masno tkivo i proizvode celulit. Pored trudnoće, genetika, skupljanje tečnosti u telu, manjak vežbe i stres mogu biti krivci za pogoršanje problema. Komponente koje sadrži jabukovo sirće smanjuju pojavu celulita.

U čaši vode pomešajte jednu kašiku jabukovog sirćeta i pijte svako jutro. Ili, pomešajte ulje i sirće u razmeri 1:3 i umasirajte dva puta dnevno na kožu.

Hidratacija

Hidratacija organizma je od krucijalnog značaja za sprečavanje nastanka celulita. Jedite hranu koja u sebi sadrži puno vode kao što su lubenica, zelena salata, dinja i krastavci. Ova hrana je veoma siromašna kalorijama, pomoći će vam da izgubite kilograme i sprečiti nastanak masnih naslaga.

Med i paradajz..što da ne!?

Paradajz je veoma bogat likopenom, koji čuva prirodni kolagen u telu i sprečava njegovo pucanje. Dok med važi kao jedan od najučinkovitijh tretmana protiv celulita, a čak pomaže i da izgubite koji centimetar. I paradajz pire i med koristite tako što ćete ih jednostavno utrljati u kožu.

https://www.facebook.com/stolovi.sunny/?ref=bookmarks

Pozovite nas za više informacija: 011 2692746  011 2692460