Uslovi korišćenja

Dobrodošli na portal www.stolovizamasazu.com! Portal stolovizamasazu.com Vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno dole navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge.

Korišćenjem bilo kog dela portala stolovizamasazu.com smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima i svim rizicima koji nastaju iz korišćenja ove web stranice te prihvataju da koriste sadržaj ove web stranice isključivo za sopstvenu upotrebu i na vlastitu odgovornost. Portal stolovizamasazu.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Prihvatanje uslova korišćenja

Suny doo, vlasnik je internet portala stolovizamasazu.com, koji i administrira. Korisnici portalu stolovizamasazu.com pristupaju pod Uslovima korišćenja, zbog toga molimo da pre korišćenja portala pročitate Uslove korišćenja, jer pristupom na stranice ili bilo koji deo portala stolovizamasazu.com, saglasni ste s ovim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge.

Pravo na izmene usluga i sadržaja

Portal stolovizamasazu.com zadržava pravo na promene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kog sadržaja ili usluge na portalu bez prethodne najave.

Autorska prava

Portal stolovizamasazu.com polaže autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, istraživanja). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala stolovizamasazu.com.

Portal stolovizamasazu.com nije odgovoran za istinitost sadržaja dobijenog/preuzetog iz drugih izvora.

Linkovi ka drugim stranicama

Portal stolovizamasazu.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja. Linkovi na portalu stolovizamasazu.com vode na stranice drugih web stranica i servisa. Te stranice nisu pod našom kontrolom i portal stolovizamasazu.com nije odgovoran za sadržaj tih stranica, niti za linkove na tim stranicama.

Sve sadržaje Portala stolovizamasazu.com koristite na sopstvenu odgovornost i Portal stolovizamasazu.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Privatnost korisnika

Portal stolovizamasazu.com poštuje privatnost posetilaca svoje web stranice. Podaci o identitetu u kontakt formi namenjeni su uspostavljanju direktne komunikacije s pojedinačnim posetiocem, u cilju što boljeg informisanja. Većina sadržaja na portalu je dostupna svima bez prethodnog unošenja ličnih podataka.

Komentari posetilaca

Kad je reč o interaktivnim sadržajima (komentarima posetilaca), Portal stolovizamasazu.com u te svrhe koristi plugin Comments američke kompanije Facebook Inc. Svi posetioci našeg sajta koji žele da ostave komentar ispod nekog članka moraju biti ulogovani na svoj Facebook nalog da bi to učinili. Na implementaciju ove tehnologije smo se odlučili kako bismo povećali kvalitet diskusija u komentarima ispod članaka. Portal stolovizamasazu.com zadržava pravo da ne objavi sadržaje kojima se povređuje privatnost nekog lica, uvredljive sadržaje kao i sadržaje koji su u suprotnosti sa odredbama Zakona o javnom informisanju. Portal stolovizamasazu.com ne odgovara za komentare posetilaca koji su odraz njihovog mišljenja.

Obaveze korisnika

Prihvatanjem Uslova korišćenja korisnik se obvezuje da neće koristiti usluge ili sadržaje portala wellnessvodic.rs na nezakonit način, suprotno Uslovima korišćenja ili u svrhu za koju nije namjenjen od strane portala stolovizamasazu.com. Radi neometanog i slobodnog korišćenja usluga portal stolovizamasazu.com strogo zabranjuje:

- Objavljivanje, slanje i razmenu sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način

- Objavljivanje, slanje i razmenu informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažni, a čije bi korišćenje moglo naneti štetu drugim korisnicima

-Lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe

-Objavljivanje, slanje i razmenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravima

-Objavljivanje, slanje i razmenu neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane

-Svesno objavljivanje, slanje i razmenu sadržaja koji sadrže viruse ili slične datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računarskog sofvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme

-Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika

Portal stolovizamasazu.com ima pravo ukloniti sadržaj koji smatra nepodobnim ili ne odgovara uslovima korišćenja.

Izmena uslova korišćenja

Portal stolovizamasazu.com zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku i neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena. Navedene promene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.